Goaste dagarna! ♥

2012-06-30 | 17:30:22 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Min kära tennis kompis sovde över hos mig från igår till idag, och det var väldigt roligt!
Ungefär vid 13.00 tiden träffades vi igår och gick hem till mig, vi hade från början bestämt att vi skulle ha tränat hos min granne, men eftersom det regnade utomhus så gjorde vi inte det.
Istället gick vi in till Ica och handlade saker fram mot kvällen som vi skulle äta. På vägen hem gick vi en enormt stor omväg och gick till häst hagen och klappade alla hästarna, fotade och sådant kul, flummade runt verkligen!
Under kvällen gick vi till pizzerian och köpte några pizzor, väldigt goda förresten! :D
Vi lekte även med Jesper för han ville också vara med dem snygga tjejerna, så vi körde en rolig "Kurragömma" efter middagen, haha, det var jätte kul, det var jätte länge sedan jag gjorde det sist, låter lite barnsligt att leka Kurragömma, men faktiskt är det hur roligt som helst fastän hur gammal man är, jag växer aldrig ifrån sånna lekar! :P
Senare under kvällen tittade vi på massor av filmer och såg premiären av den nya serien Terra Nova som var väldigt bra. :)
 
Idag var vädret perfekt så vi gick och tränade i några timmar, och åt picknick, så underbart mysigt! Vi satte oss bredvid häst hagen och pratade, klappade hästarna, åt, skrattade, fotade, ja, allt nästan! :D
Men vädret ändrade på sig så att det började bli rätt mulet och då drog vi hem och var hemma med Jesper istället och flummade där, haha. ♥
 

Tennis Tjejerna

2012-06-30 | 17:09:00 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer

För duktigt för 13 års klass!

2012-06-30 | 14:01:00 | Kategori: Tennis & Match | 0 kommentarer
Pappa anmälde mig i tennis tävlingen som är rätt så stor som heter Black Hill Open 2012 som spelas i Ljungkile varje år och jag skulle ha spelat i flicksingel 13 eftersom jag är -99, menidag ringde Ljungkiles tennis klubb precis när jag tränade och pratade med pappa ...
Efter ett tag la pappa på och berättade att dem ville att jag skulle flytta upp en klass, alltså till flicksingel 14 för att jag är alldeles för duktigt för 13 års klassen. Det kändes väldigt roligt att höra att jag var tvungen att flyttas upp en klass eftersom att jag är för duktig för min ordinarie spel klass.
Dem sa tillochmed om jag vill kan jag få vara med i 17 års klassen (!!!) och tävla mot dem tjejerna som är 17 år.
Väldigt tufft kommer det att bli, men jag vet inte om jag vill vara med i 17 års klassen, dem som spelar i den klassen är ju 4 år äldre än mig och mer erfarna med match tävlingar och dem har säkert spelat i flera år, och jag vill inte åka enda bort till Ljungkile för att spela i 17 års klassen och kanske få stryk av någon. Är hellre med i 14 års klassen, eller 15 års klassen om jag känner för det. Men jag är taggad att vinna i 14 års klassen!
 
Jag vill faktiskt ändå vara med i 13 års klassen och tävla där också även fast jag är med i 14 års klassen så att jag kan vinna hela tävlingen. Men eftersom att jag är för bra måste jag avstå ifrån den klassen, men jag är 13 år och vill ju också spela i den riktiga klassen och vinna för jag vet vem alla motståndare är och dem är inga svåra hinder för mig, men, men!
Jag är ändå taggad att vinna 14 års klassen, oavsett vad som händer!

Sleep Over :)

2012-06-29 | 11:21:00 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Finally friday!
Åh, shiit vad skönt, ska bara vara hemma idag och göra ingenting!
Nej, men idag kommer en tennis kompis hem till mig och ska sova över, men vi ska träna i några timmar också, och det ska bli väldigt kul.
Var jätte lång tid sedan vi sovde över hos varandra eller tillochmed var hemma hos varandra, vi träffas bara på träningen annars. :)
Så just nu har jag städat mitt rum lite granna så att det ser lite bättre ut än innan, bäddat och lite sådant.
Vi ska även träna i några timmar idag hade vi sagt, men vi får se hur det blir med det eftersom vädret ser inte lovande ut. Lite molnigt, kanske kommer regn, jag vet inte, men jag kollade vädret igår på tv:n och då stod det att det skulle bli en riktigt sommar dag här idag i Göteborg, " 24 grader varmt med stålande sol ". Jag hoppas det stämmer, men dem på tv:n har inte alltid rätt, det är ju Moder Natur som bestämmer det ... ;)

Dagens Bild

2012-06-28 | 20:51:04 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

God Middag!

2012-06-28 | 17:26:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår var jag verkligen inte hungrig när vi skulle äta middag, inte mamma heller för den delen så vi bestämde oss för att ta fram brie med kex och lägga upp på ett fint fat tillsammans med lite frukter.
Nästan ingen av oss i familjen var hungrig förutom Jesper, men det är han ju alltid så det är ju inte så konstigt, haha. :P
Brien var god, men den åt jag inte så mycket av, jag åt mest av frukterna som låg vid fatet, körsbär, kiwi, persika, nektariner, äpple (fast dem är inte med på bilden!)
Jag passade särskilt på att äta mycket körsbär när det väl är så billigt nu, pappa köpte hem några kilon faktiskt.
Annars köper vi sällan hem körsbär, vi köpte hem det rätt så mycket innan när vi bodde mitt i centrum i lägenheten, men nu har vi inte tänkt så mycket på det och då vi handlar det inte lika mycket längre, synd, tycker jag, för dem är ju väldigt goda. :/
Men nu har vi äntligen hittat goda persikor som är perfekt söta och lagom stora, som jag älskar. :)
Annars när vi har köpt persikor ifrån Ica butikerna är dem alltid så sura och inte alls goda, men nu när sommaren har kommit så är dem helt ljuvliga. :D
Och snart kommer bären här i trädgården, blåbär, hallon, körsbär, plommon, äpplen, päron, smultron, vinbär, krusbär, ja, och lite till, tror jag (...) ?
En del varför jag älskar sommaren, för att bären och alla frukter är som godast då, och att man kan gå runt under morgonen och plocka bären i trädgåren, så himla gott! :D
Vad föredrar ni att äta för frukter? :)
 
 
 

Ny Header!

2012-06-28 | 12:02:00 | Kategori: Bloggen | 1 kommentarer
Åhh, har suttit här i ungefär 2 timmar nu och det funkar verkligen inte, får panik!
Jag har ju haft min nuvarande header i några månader nu, men känner att jag vill ändra på den lite grann, men eftersom det är en rörlig header är det väldigt svårt att göra en ny som också är rörlig för det ska vara timning, perfekta bilder och det går inte så himla bra just nu. När jag laddar upp bilderna står dem helt still bara, så ja, inte det bästa.
Men jag ska inte sluta förens det funkar, vill ha en ny header och det är NU! :O

Frågestund

2012-06-27 | 16:16:25 | Kategori: Frågor & Svar | 8 kommentarer
Ja, det var några månader sedan sist jag hade frågestund så jag tänkte att det var dags för det nu.
Fråga på, jag svarar någon dag under veckan, vet inte riktigt när det blir, men det kommer upp när det kommer upp så var inte rädda för att fråga över saker ni undrar över för jag svarar på allt från alla, SÅ FRÅGA PÅ!
FRÅGA PÅ! :D
 
 
 

Yves Rocher

2012-06-27 | 13:16:16 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår gick jag och damerna med Jesper in till en av mina favorit butiker här i Göteborg som är Yves Rocher.
Jag verkligen älskar deras skönhets produkter, shampoon, parfym, krämer för händer, fötter, kroppen, parfym, ja, i princip allt!
Har handlat där i flera år och aldrig tröttnat på dem, men mest brukar jag köpa deras dusch kräm som man ska ha när man duschar sig, har alltid köpt min favorit doft som är kokos, men jag ville testa på något nytt igår så istället valde jag kokos med ananas, den doftar 100 x godare faktiskt. :)
Hittade även en sorts parfym som man sprayar på sig. Dem hade lite olika dofter, kokos, ananas, hallon, persika, jordgubb, jag valde faktiskt jordgubbs parfymen för den doftade så himla fräsch. Jag brukar sällan köpa parfym om jag inte tycker den doftar riktigt gott så det är mest mamma som köper parfymerna eftersom hon älskar det.
 
Apropå mamma, hon fyllde ju år i lördags och eftersom hon är medlem hos Yves Rocher får hon alltid speciella erbjudanden och rabatt och sådant, och varje år när hon fyller år, eller när det är julafton eller något annat speciellt tillfälle får hon alltid presenter av dem, så igår fick hon lite presenter.
Vad hon fick var en saron och deras unika fotkräm.
Vad vi köpte själva var jordgubbs parfymen, hand krämen och dusch krämen.
 
Yves Rocher
 
Både köpt och gåvor ifrån Yves Rocher
Yves Rochers unika fotkräm
Dusch krämen, underbar!
Jordgubbs parfym, bästa köpet än så långe ?! :D
Hand krämen, jätte bra, så nu har jag mjuka och lena händer. Tycker det är väldigt värt att handla krämer och sådant ifrån Yves Rocher för dem ger väldigt bra resultat. ;)
 
Tyvärr så har jag ingen bild på saronen eftersom den är lite svårare att fota eftersom den ligger i plast förpackning och då är det inte det finaste, men kanske någon dag kan jag fota den och lägga ut.
Vad tycker ni? :)
 
 
 
 
 
 

Go' a Göteborg

2012-06-27 | 11:32:00 | Kategori: Pictures | 0 kommentarer

Tisdag den 26e juni

2012-06-26 | 21:34:12 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag var jag som sagt inne i stan med damerna och Jesper, innan vi gick in till alla butiker gick vi in till Thai Express och åt lunch buffen där inne, lika gott som igår var det! :D
På väg in till NK träffade vi på några vänner och stod och pratade med dem, men bara en kort tid för vi hade rätt så bråttom för att handla alla kläder och sådant.
 
Vi handlade rätt så mycket kläder till både mig, Jesper och Marissa, eller lite och lite, det var faktiskt mycket men jag ville inte ha så mycket för jag ska ju ändå köpa mycket i Thailand när vi åker dit som är rätt så snart, men några påsar fick vi med oss hem iallafall! :)
 
Vädret idag var väldigt skönt, varmt, lite för mycket kall blåst men det var härligt att gå runt i stan med familjen och handla, det negativa är att det är fullt med äckliga tiggare som tigger pengar och själ överallt, måste dem komma hit till Sverige bara för att tigga och själa av oss, så jävla äckliga är dem, skaffa ett jobb ?!
Tar upp gatorna och allting, sitt inte i stan och tigg och själ, skaffa ett jobb!
Tycker vissa svenskar är så himla korkade som tycker synd om dem så att dem ger pengar till dem, bara idiotiskt.
Tiggarna har börjat själa från mammor med sina barn familjer nu har jag läst i tidningen för att dem själ så att mamman inte kan springa efter dem för att hon har barnen att ta hand om, det är det fegaste jag har hört, att själa ifrån barn familjer ?! Blir så arg på dem! SKAFFA ETT JOBB, VA FAN ?!
Jaja, det finns inget jag kan göra än så länge än att bara vara arga på dem.
Vad tycker ni om att tiggarna sitter inne i stan och själ ifrån barn familjer ?
 

Hahah - Rush Hour 3

2012-06-26 | 11:00:38 | Kategori: Filmklipp | 0 kommentarer

Dagens Bild

2012-06-26 | 10:51:58 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

Same Style

2012-06-26 | 10:44:29 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Good morning, my sweet blog readers!
Har ni sovit gott ? :)
Själv sov jag väldigt djupt inatt, gick och la mig ungefär vid 23:00 tiden och vaknade 9:30, fick lite för mycket sömn så att jag är tröttare nu, om jag får för mycket sömn blir jag väldigt trött, om jag får för lite sömn blir jag också väldigt trött, så jag måste lägga mig i tid och sova i lagom mängd.
Ja, snart ska jag in med damerna och hämta Jesper ifrån dagis och sedan ska vi ta bussen in till stan.
Vi ska shoppa nya kläder till mig, men jag vill inte köpa så mycket idag för snart ska vi till Thailand och där kan jag shoppa sönder ju ?!
Jag kan köpa märkes kläder som tex jeans, tröjor, klänningar, skor och mycket mer i märken i Thailand som kostar sjukt mycket billigare än i Sverige.
Ett par märkes jeans här i Sverige, över 1 000 kronor får jag tippa på, varför ska jag köpa kläder här i Sverige när jag kan få mycket mer för pengarna i Thailand och för mycket finare kläder ?
I Sverige, vad jag tycker själv, har alla ungdomar nästan samma stil, jätte plattat hår, mörka kläder, svart skinnjacka, svarta boots, och så vidare, här, dem har ingen stil alls, måste härma andra, i Thailand finns det så mycket olika, fina kläder att jag stannar nästan överallt för att handla, det finns så mycket kläder och sådant som jag älskar, dem har allt för mig där, haha.
Om jag ska vara ärlig, jag köper aldrig kläder ifrån Sverige, både pga av det dyra priset och att nästan alla har likadana kläder, såg några tjejer ha på sig likadana kläder och en tjej hade på sig en likadan tröja från H&M som våran lärare, är det inte lite pinsamt att gå runt med likadana kläder som andra har på sig, tillochmed sin egen lärare?! 

Måndag 25 juni 2012

2012-06-25 | 16:03:00 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Efter matchen jag spelade idag åkte jag in till stan med pappa en snabbis och åt lite lunch, eller lite och lite, det var ju buffe så jag åt som en stor ko, haha. Bäst att passa på när det är buffe, rigth? :P
Vi åt vid thai resturangen Thai Express inne vid Göteborg som ligger nära Heden ungefär, och eftersom vi två verkligen vet hur thai mat smakar var vi kräsna med att hitta rätt thai resturang att äta i för vi har smakat dem andra resturangerna inne vid stan och dem smakade inte så bra som thai mat ska smaka och vi hade aldrig testat Thai Express så vi åkte dit idag och testade det för att se om det var bra eller inte.
Maten var faktiskt väldigt god, lite för salt för min smak och för mycket olja i nudlarna och vårrullarna smakade illa, men resten av maten var god, dit kommer jag äta oftare från och med nu, om bara vännerna vill äta där istället för kebab och pizza (...), är så himla trött på sådan mat som kebab, pizza, hamburgare och sådan skräp mat, varför betala dyrare för skräp mat när man kan få nyttig och godare mat för mycket billigare pris, McDonalds och dem snabbmats kedjorna är inte så billiga som man tror, allting kostar sjukt mycket och jag är trötta på hur dem serverar maten, slarvar så in i h****e! :O
Nej, jag är riktigt trött på det, äter hellre nyttig mat som både är billigare och godare, vissa ställen är ju dyrare, men jag betalar då hellre dyrare för godare mat än att betala svindyrt för skräp mat, så är det bara.
 
Jag ville åka in till farmor idag och träffa henne en liten stund medans pappa skulle in till jobbet och in till möte, så han släppte av mig vid farmors hus.
Vi slappade och pratade, åt glass, handlade godis och såg på tv, det konstiga är att jag går alltid upp i vikt efter att ha varit hos farmor i några timmar, haha. Hon bjuder på så mycket sötsaker och mat så inte sant, nästan alla far/mor föräldrar gör det tror jag, så alla går nog upp i vikt när man besöker dem för dem vill göra oss mera glada och "tjocka", haha. Nej, men jag vet inte riktigt, men det är att dem ger oss mer sötsaker än hemma, dem vill att vi ska må och ha det bra. :)

Dagens Bild

2012-06-25 | 13:02:00 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

Match den 25e

2012-06-24 | 12:07:56 | Kategori: Tennis & Match | 0 kommentarer
Imon har jag match i tennis tävlingen Kungälvs Spelen 2012 som ligger i Kungälv som ni läste.
Det är en rätt så stor tävling som hålls varje år och detta året, istället för att kvala mig in till huvud tävlingen som vissa andra gör är jag redan inne för jag är sidad, så det är perfekt.
Jag hoppas verkligen att mitt spel är bra imon för jag har inte tränat tennis i snart 2 veckor nu, egentligen skulle jag träna med pappa idag, men han hittar inte sina tennis skor så han måste köpa nya och det kan vi inte göra idag så jag får värma upp rejält imon innan matchen, för jag ska verkligen vinna, jag är bara några få steg ifrån den stora finalen ju !? :D
Matchen är 11:30 imon och först får jag åka in till stan med antingen tåg eller buss så att pappa sedan kan hämta mig i där, han kan inte hämta mig hemifrån under morgonen för han ska till ett viktigt möte med jobbet som han måste gå på så jag får åka in själv med tennis kläder och allt, fun ... ;)
Bilden tagen av mamma i Italien 2010, Laserra
Bilden tagen av pappa under matchen i tävlingen Peter Oldsbergs Minne 2012, Pixbo TK
 

Lugnt och stilla i huset ...

2012-06-24 | 11:57:16 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Nyss åkte farmor, pappa kör hem henne medans Jesper sitter i bilen, han tjatade om att följa med så att han ska få en till glass, han är ju en riktigt glass människa som älskar glass så han tjatar om att få det varje gång pappa åker ut med bilen.
Så nu är bara damerna hemma, jag ska snart ner till mamma och hjälpa henne med Marissa och jag ska börja sticka på en ny kofta som jag ska ge bort till en vän ... Får se om jag ens lyckas med det för när jag försöker sticka en halsduk för varje gång jag påbörjar med ett arbete med stickningen orkar jag inte fortsätta med det, och om det står att en halsduk tar upp till 5-6 kvällar att göra blir det 5-6 månader för mig, jag blir aldrig klar med mina arbeten, men denna gången ska jag sticka klart koftan oavsett hur svårt det kommer bli! :P
 
Igår gick jag och familjen och la oss ungefär vid 1:00 tiden, jag och farmor satt och kollade på massor av spännande filmer och åt chips, drack cider och "festade", haha.
Jesper somnade ungefär vid 22:00 tiden och var sten trött då.
Jag sov ändå inte så bra inatt för om jag har farmor inne i mitt rum över natten och hon ligger på rygg medans hon sover, ja, då ska ni verkligen försöka sova i det oväsnet!
Hon snarkar verkligen jätte högt, jag vaknade flera gånger inatt när jag var mitt inne i mina kära drömmar och jag helt plötsligt slank ut ur dem igen, lite jobbigt är det, men vad ska man göra, farmor är exakt som pappa, snarkar hela tiden under natten fastän dem inte märker det själva, haha. :D
 
 

23e juni 2012 - Födelsedag-Fest-Mat

2012-06-23 | 12:47:30 | Kategori: Mat & Bakning | 0 kommentarer
23e juni idag, tiden går verkligen fort, igår var det midsommar som sagt, haha, hållde på att spy igår natt, var så himla mätt, klockan 23:45 ungefär vid midnatt var vi klara med middagen och proppade i oss mera kladdkaka som gästerna hade bakat, den var rätt så god faktiskt. Jag som alltid äter mycket bakelser när det väl finns på bordet åt nästan ingenting av kladdkakan igår, jag var så mätt att jag hållde på att ramla när jag gick uppför trappan, ska verkligen inte äta så mycket igen!
Gästerna var här sedan 13:30 och sedan dess har vi ätit non-stop enda fram tills midnatt, lite uppehåll var det då och då, men ungefär bara i 30 minuter, vi åt nästan hela tiden, inte undra på att vi har gått upp i vikt sedan igår ...
Lunch - Dessert - Chips - Godis - Grill - Middag - Chips - Godis - Glass - Kladdkaka
Ja, det var väldigt mycket mat för våra "små" magar, haha.
Eller vad tycker ni? :P
 
Idag är det iallafall den 23e juni 2012 (!!!) och min kära mamma fyller år idag !! GRATTIS, MAMMMA !! :D
Hahah, jag är överlycklig, blir jätte glad när ens familj eller närmaste vänner fyller år så att man kan fira med dem! :D
Jag och mamma har precis bakat egen tårtbotten, inte köpt som vi gjorde sist, jag lovade ju er att jag skulle försöka baka egen tårtbotten denna gången, jag hoppas att det funkar för vi har gjort om den två gånger nu, första gången gjorde vi helt fel än vad det stod på receptet, istället för att slänga den i soptunnan la vi in den förstörda smeten in i ugnen och efter ett tag när vi tog ut den var den jätte fin, ska också fira den ikväll, haha, den är precis som en sockerkaka fast med tårtbottens recept :)
Så nu har vi gjort om hela tårtbotten och lagt in i ugnen, denna gången hoppas jag att det fungerar för vi måste ju ha det lyckat med all mat och bakelser ikväll när vi ska fira med släktingarna som kommer, riktigt mysigt.
Så på bordet har vi som efterrätt Kladdkaka - "Tårts Socker Kaka" - Tårta.
Rätt mycket att välja mellan eller? :D
Maten får ni kanske se ikväll, just maybe, just maybe ... ?
 
 

Midsommar Lunch - Dessert

2012-06-22 | 19:18:37 | Kategori: Mat & Bakning | 0 kommentarer
Här var dagens midsommar lunch för 2012, har längtat så mycket efter att få äta potatis med lax, gräddfil, hemma plockad gräslök, rom, sill, ägg och mycket mer gott, det är ju även känslan att äta denna goda mat en gång om året och självklart njuter jag av maten när jag äter den, haha :)
Nu är det dags för "midsommar middagen", men det kommer bli grillfest med gästerna och bakning, inte riktigt midsommar stil som middag, men vi åt ju midsommar mat till lunch så det räcker, tycker jag.
Vill inte äta för mycket för då kommer jag inte vilja ha det nästa år utan kommer att ha tröttnat på det, hahah :P
 
En sak som jag har märkt med alla speciella högtider här i Sverige är att vi äter nästan likadan mat (?)
Under jul äter vi köttbullar, potatis, jul skinka, lax, sylta, prinskorvar och myyyckeett meer, nästan samma mat under påsken och nu vid midsommar är det nästan helt likadant igen ?!
Vågar inte svenskarna ändra lite på mat traditionerna och ändra stil lite granna ... ? :O
Jag har inget emot det utan tycker bara att dem tre högtiderna är det nästan likadan mat, inte någon ändring på det, utan det är därför jag och mamma alltid lägger till thai maträtter varje gång så vi inte bara äter sill, potatis och sådant, jag klarar inte av att bara äta svensk mat hela tiden, jag måste ha thai mat, haha, om jag kunde skulle jag ha tagit med min thai mat till skolan varje dag och äta som lunch, men det går tyvärr inte att bära i min skolväska med alla skolböcker, tyvärr :(
Tillochmed när vi har varit hemma hos gäster och ibland kommer hem väldigt sent ställer jag och mamma oss i köket och börjar laga lite thai mat att äta, haha :D
Gurka och små tomater har jag även som tradition att äta till maten, för gott med grönsakerna till sådan här mat! :P
 
Dagens dessert efter lunchen blev söta/sura svenska jordgubbar serverad med antingen vispad eller rinnande grädde/mjölk med strösocker, så himla gott och svenska jorgubbar är ju även världens godaste, nej, men allvarligt, jag har aldrig ätit jordgubbar som smakar bättre än dem svenska, för våra är ju väldigt söta, oftast, haha, och stora, väldigt gott! :D

Sen lunch, ännu senare middag.

2012-06-22 | 19:00:00 | Kategori: Mat & Bakning | 0 kommentarer
Klockan närmar sig 19:00 och nu är vi färdig ätna med våran lunch.
Klockan 14:00 satte vi oss ner, jag, familjen och våra gäster och började äta midsommar maten, nu är vi precis klara med den "lilla" desserten, alltså söta, svenska jordgubbar med grädde.
 
Egentligen skulle vi nu ha åkt hem till gästerna och äta mer mat, alltså middagen, men eftersom dem små barnen är så himla trötta bestämde föräldrarna att vi skulle vara kvar hos oss och laga middagen här och att dem skulle åka hem snabbt och hämta med lite kyckling och sånt gott.
För jag känner att jag verkligen inte orkar att åka hem till gästerna och äta där och sedan komma hem ungefär över midnatt, utan det känns lugnare att vara kvar hos oss, låta små barnen sova i sängarna där dem är nu, äta mer mat, efterrätt och sådant gott, kan börja duka av och duka fram igen och plocka fram chips och godis, och sedan ikväll, rätt så sent så kan jag och barnen titta på lite filmer, haha, jag vill se skräck filmen som går ikväll, men vet inte om dem får, men jag tänker se den iallafall, haha! :D
 
Så ja, det var en rätt tidig lunch vi började med, men den slutade väldigt sent, middagen kommer säkert börja vid 20:00 och vem vet vilken tid den slutar, haha, rätt så sent, tror jag, men vi får se! :P Men det är ju bara mysigt att ha hemma gäster och äta go middag med dem, prata, njuta, skratta och ha roligt! Eller hur? :)
Pappa, ja, min kära pappa ...
Alltid när vi har gäster hemma eller när vi är bortbjudna hos dem sitter alla och äter medans han alltid sitter och pratar, han glömmer av att äta genom att han pratar och pratar, haha, när alla är klara har han inte ens börjat med första tuggan av maten så alla sitter och väntar på honom istället, kanske därför lunchen blev så sen idag, haha (?) :P

Midsommar 2012

2012-06-22 | 12:35:42 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Kan inte fatta att idag är det midsommar ?! Har längtat som en ko som vill komma ut till hagen som har varit inne i ladan hela vintern! :D
Nyss var det julafton och nu helt plötsligt är vi i mitten av året, början på sommaren och det är midsommar?!
Som jag har längtat att få äta all god traditionel svensk mat som hör till midsommaren, köttbullar, ägg, potatis, gräddfil, gräslök, sill (som jag inte äter, haha), lax, rom och mycket mer gott.
 
Gästerna kommer hit alldelles strax och jag och pappa har dukat fram all mat och lagt fram maten i fina tallrikar/skålar.
Nu ska jag bara kila in till mitt rum och välja vilken klänning jag ska ha på mig, få se vilken det blir ...
Mamma har även gjort kransar till oss "barn" att ha på oss i håret medans vi dansar runt midsommar granen med blomstrande blommor, jätte fina :)
 
 
Förresten, GLAD MIDSOMMAR! :D
 

Hahahaha :D

2012-06-21 | 17:31:59 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hahahahahahahaha, sitter och skrattar åt dem här rörliga bilderna, haha, jag älskar verkligen Mr Bean, himla rolig är han! :D 
 
 
 
 
 

Nya blogg.se

2012-06-21 | 11:40:54 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Har kollat runt här hos blogg.se i några minuter nu och har försökt att vänja mig vid den nya uppdateringen, när jag loggade in nyss märkte jag att allting var helt förändrat.
Designen, statistiken, inläggen, ja, i princip allting.
Man kan väll säga såhär, att jag inte är nöjd med den nya uppdateringen.
Jag tycker att vissa saker har blivit mycket bättre än det var förut, men mycket mer saker har försämrats, jag vill ha tillbaka den gammla blogg.se för det var mycket enklare, finare design, lättare att förstå sig på, nu är det mycket krångligare, allt ligger huller om buller, jag är inte alls nöjd med detta, tillochmed mobil appen fungerar inte längre, kan inte blogga därifrån på ett tag nu för att jag kan inte logga in, hoppas det fixar sig snart.
 
POSITIVT:
Nya kommentar funktionen
Att man kan ha fler kategorier i ett inlägg än förut
Skriva inlägg
Besök statistiken
Arkivet
 
NEGATIVT:
Lägga in bilder i ett inlägg
Design (kodmallarna och stilmallen)
Inställningar
UTSEENDET
Översikt
Konto inställningar
Taggar
 
Som ni ser är jag inte nöjd med så mycket saker här på bloggen, men lite är jag nöjd med, vill jätte gärna ha tillbaka den gammla blogg.se för jag är inte alls nöjd, mest av allt, HATAR jag den nya designen funktionen, tar jätte lång tid att ändra design, allting markeras när jag bara rör muspilen ifrån ett ställe som jag vill kopiera, allt ligger huller om buller, så mest av allting vill jag ha tillbaka den gammla design funktionen! :O
Jag har suttit och gjort min feedback nu och jag har skrivit rätt mycket till dem vad jag tycker är bra och dåligt, att jag vill ha tillbaka gammla blogg.se och så vidare, hoppas dem bara lyssnar på mig, haha :P
 
Vad tycker ni om det NYA blogg.se ? :)
 

Midsommar städning

2012-06-21 | 11:09:39 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Är nästan klart med all städning nu, bor i ett hus med mer än 2 våningar, och då är det väldigt mycket att städa i då, haha :P
Jag har dammsugit, putsat rutorna, städat toaletterna, dammat av allting, sorterat kläder av vilka som jag ska spara eller skänka bort, slängt skräp, fixat skrivbordet, ja, allt kan jag nästan säga, i princip hela huset! Nu är jag bra trött, känner att jag måste ta och göra någon kall drink, antingen smoothie eller så öppnar jag bara kylskåpet och häller upp en iskall cola i ett glas blandat med is, vilket låter bäst tycker ni? :)
Jag får se vad jag gör ... :)
 
När jag städade i min garderob, jävlar vad jag nös, haha, minst 5 gånger, för det var ju väldigt dammigt där inne, har inte dammat av där i flera månader så idag gjorde jag det, måste verkligen göra om det oftare för min näsa är helt igentäppt nu, haha :D
Men imon kommer först gäster hem till oss, vi kommer äta midsommar mat, sedan åker vi in till midsommar stången som alla andra gör i vår ort när det är midsommar, vi kommer dansa runt granen, fika, och det kommer även finnas museer, karuseller, choklad hjul, fiskedammar och mycket mer, men det bästa av det är att det är gratis inträde, haha! :D Den här speciella stället i vår ort hålls varje år när det är midsommar genom att alla ska vara glada under midsommar och att barnen ska ha roligt, oavsett vilket väder det än är så åker alla dit :)
Efter vi har dansat runt midsommar stången och allting ska vi åka in till gästerna under kvällen och vara där, grill fest, parrtttyyyy och lite sådant göött!
Haha, nej, men vi kommer iallafall ha grillfest, mer vet jag inte vad som händer där, kanske, bara kanske, kommer vi ha en liten fest, vem vet ... ? :)
 

En katt har miljontals tankar (?)

2012-06-20 | 15:14:46 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Igår fotade jag en väldigt söt bild på min katt, jag undrar verkligen vad han tänkte på :
 
LUKAS : " Åhh, ska hon fota igen, det är den 5e bilden på mig idag, jag vet att jag är söt, men hon behöver inte följa efter mig med sin kamera hela tiden. "
Haha, det var bara ett litet exempel på vad han kundeha tänkt på när jag satt bredvid honom med kameran och fotade som en galning. :P
Men dem kan ju knappast prata, lite synd det, men ibland brukar Lukas sitta och mjaua med mig, han pratar nästan, som när jag te.x frågade han om han var hungrig ... 
 
JAG : " Lukas! "
LUKAS : " Mjau"
JAG : " Är du hungrig? "
LUKAS : " Mjauu. "
JAG : " Okejj, vilken mat vill du ha då, kyckling eller kalkon? "
LUKAS : " Mjaaauuuuu! "
JAG : " Okejj, vi tar kalkon då, haha, du är hungrig hör jag! "
LUKAS : " Mjaaauuuuuuuuuu! "
 
Och sedan gick jag till hans matskål och han sprang efter så himla snabbt, han var verkligen jätte hungrig den dagen :P
Han är som en liten människa, ibland står jag och pratar med honom och då mjauar han tillbaks, undra vad katterna tycker om oss, dem ser mycket som inte vi ser, men dem kan inte berätta det för något, tänk om vi människor kunde prata med våra husdjur, tänk vad coolt det skulle ha varit, men ändå lite läskigt, eller?
Varje fråga vi frågar dem och så svarar dem på det, lite läskigt, haha :P
Men ibland vill jag veta vad dem tänker på ... :D
 
 

Dagens Bild

2012-06-20 | 15:01:19 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

Dags för tävling! :D

2012-06-20 | 14:58:51 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu är det äntligen dags för tävling, vissa av er har frågat om det skulle bli en tävling och jag kände verkligen att jag är skyldig er det nu!
Priset och resultatet gers ut under torsdags kväll, den 20e juni 2012, tävlingen går ut på att ni ska gissa vad det är för dricka som är på bilden som jag har fotat idag, den personen som gissar rätt på bägge två drickorna vinner priset, men det finns en hake ...
Eftersom den här tävlingen inte är så svår så kommer det säkert finnas mer än en person som gissar rätt, då lottar jag ut alla dem personerna som har gissat rätt och tillslut, den som blir utlottad, den personen vinner!
 
Jag säger bara LYCKA TILL! :D
 
Vad är det för två olika drickor på bilderna? :)
 
 

Nya växthuset

2012-06-20 | 10:39:11 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Jaapp, då är det klart!
Pappa köpte hem ett växthus förra helgen och vi har hållt på med det jätte länge nu för att få det klart, putsat alla rutor för hand, monterat upp det, planterat, byggt ny mark, och mycket mer av det växthuset.
Resultatet blev väldigt bra och nu är det helt klart förutom att jag och mamma ska nu plantera in lite mera thai grönsaker, pappa och mamma har länge pratat om att antingen skaffa husbil eller ett växthus, men tillslut blev det ett växthus för att dem trodde inte vi skulle få ha användning för husbilen för att vi kommer inte åka under sommaren någonstans, detta året skulle vi kunna ha haft nytta av den, men dem andra åren då när vi är i Italien, Tyskland och Österrike, när vi åker till Thailand varje år och är borta i månader ? Vi kommer inte ha så stor nytta av den så det var nog bättre att vi la pengarna på ett litet växthus, men kanske någon gång så kommer dem köpa en husbil ändå, vem vet (?) :)
Växthuset är väldigt fint iallafall, älskar den, haha, men när det ösregnar utomhus brukar jag springa in dit och sitta och äta lite sötsaker, det är ju bara för mysigt! :P
Och varmt är det där inne också!
 
Vi håller på att plantera väldigt många olika sorters grönsaker ifrån Thailand, vissa ifrån Sverige, som t.ex isbergs sallad, bönor, gurkor, tomater, thai koriander, thai krokodiler (en sorts grönsak som jag älskar som är rätt så lång, taggig och som kallas för krokodil, inte att det är en då, men den kallas bara för det), tomater (både gula och röda), thai basilika, egg plants och wing beans, men det är mycket fler kvar som jag inte kan komma på just nu! :)
 
Om några veckor kommer jag skriva ett till inlägg och lägga ut bilder på alla växter då, så att ni får se hur mycket dem har växt upp sig ifrån idag till dem andra veckorna, vad tycker ni om vårat nya växthus ? :)
 
 

Veckans Planer!

2012-06-19 | 18:11:40 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
Här är några av veckans planer för denna veckan, ska faktiskt inte göra så mycket, mera planer är det nästa vecka då jag kommer ha fullt upp med tennis lägret, haha, men det får ni se nästa vecka! :D Men på fredag är det midsommar afton, redan (?!?) och mamma fyller år på lördag och det ska vi självklart fira ♥
Mycket tårta och midsommar mat blir det denna veckan, sötsaker och film, riktigt mys :)

Tisdag 19e juni 2012

2012-06-19 | 12:45:17 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer

Idag skulle mina vänner gå till Liseberg, igen (?!) och frågade mig, men jag sa bara att jag verkligen inte orkade att gå dit igen, delvis för att om jag går varje dag tröttnar jag bara och det andra för att jag bara vill vara hemma nu, orkar inte ta bussen in till Göteborg, sitta på bussen en stund, gå in till Liseberg och sedan hem igen, jag vill bara vara hemma och ta det lugnt någon dag under sommarlovet också, ska träffa några tennis kompisar under veckan och umgås med dem och träna i flera timmar nu när vi är lediga, så det är bra. Det är därför jag älskar sommarlov att jag kan träna extra mycket och bli mycket bättre än innan och ha chansen att vinna fler tävlingar och träna upp mig :D
En vän smsade mig och frågade om jag ville göra något idag i stan, men jag orkar inte gå runt i stan och vara inne i massor av affärer, istället ville jag sova över eller att hon kunde komma hem till mig och att vi bara kunde mysa, men eftersom aldrig våra föräldrar har träffats vågar vi inte bestämma något, vi två är verkligen bääästiiisarna, går i samma skola, klass, vi har känt varandra i nästan 1 år och känner varandra ut och in, men våra föräldrar har aldrig träffats och mina vill gärna träffa hennes mamma först innan dem låter mig sova över med henne, eller att hon sover över hos mig, för vem vet egentligen vem hennes mamma är för person, jag vet att hon är snäll och att man kan lita på henne, men mina föräldrar är inte så säkra i början på alla mina vänner föräldrar, om dem har träffats varandra går det ju bra för då vet dem vilken mamma/pappa hon har och att man kan lita på dem att dem inte gör något mot en.
Alltid bra att vara på den säkra sidan, riiiiighhhtt? :)

Ps. Har ni märkt något nytt, i mitt förra inlägg skrev jag att jag inte hittade var bilderna låg som jag kunde publicera, men gissa vad ? Bilden ovanför denna texten har jag hittat, så nu vet jag var bilderna ligger iallafall som jag kan publicera ut, haha, gooodd! :D

BÄSTA DAGEN!

2012-06-18 | 21:00:13 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Hade verkligen den allra bästa dagen idag, kommer aldrig glömma den! :D
På morgonen skulle jag och några tjejer och killar ifrån klassen träffas, men vissa kunde inte, men vi bestämde oss för att gå till Liseberg ändå.
Klockan 11:00 skulle vi vara vid stora entren, men eftersom jag märkte att Liseberg öppnade klockan 13:00 idag ändrade vi om tiden, jag tog fel buss ändå, haha, och var framme vid Korsvägen 11:45, så där satt jag i nästan en halvtimme enda tills jag blev hungrig och åkte och handlade i en mat affär och då träffade jag en tjej kompis som skulle med, haha :)
Ungefär vid 12:50 kom resten av gänget, det var sjukt mycket folk utanför ingången, i början av timmarna också, men ungefär vid tre började alla människor försvinna pågrund av regnet, vi träffade killarna från 6A så då var vi 5 stycken som var vid Liseberg och det var det allra bästa, vi hade en awesome time som vi verkligen måste göra om, jag har aldrig haft så roligt som idag, eller jo, men idag var en av dem bästa, jag är faktiskt rätt blyg mot dem jag inte brukar umgås med annars, men jag har blivit väldigt bra vän med dem killarna nu, haha.

Vi flummade runt, åkte nästan allt, åt, jagade varandra inne i Kristall Salongen, haha, det var det allra bästa, min killkompis är helt blind eller något, eftersom det är glas fönster där inne är det svårt att se om det är gjort av glas eller om man kan gå igenom där eller inte, för det är som en labyrint, när vi jagade varandra sprang han in i glaset flera gånger, hahahahaha, såå duuum! :P

Men vi hade väldigt rolig iallafall, mycket roligare än att bara vara med några tjejer, nu var vi några tjejer med några killar som känner varandra väldigt bra iallafall, så det är roligt.
Blev bara så himla sur på dem i slutet innan jag gick hem, sa inte ens hej då, blev skiiiiiiit sur, haha, iggade dem totalt. :P
Men dem får skylla sig själva vad dem gjorde mot oss, stod och spelade inne i SpelHallen istället för att vara med oss och åka någonting innan vi skulle hem, nej, istället stod dem där inne och spelade, och spelade.
Jag blev så sur att jag bara gick hem tillslut ;)

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Måndag 18e juni 2012

2012-06-18 | 09:51:37 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Måndag idag, första veckan på sommarlovet, så himla skönt!
Ska inte göra så mycket idag förutom att jag kanske ska in till Liseberg med några vänner, vi trodde att Liseberg skulle öppnas klockan 11:00 idag, men istället öppnar den 13:00, så vi, eller jag iallafall hinner bara vara där i ungefär 4 timmar, det är ju inte så många timmar så vi hinner inte åka så mycket, men vädret är grått och molnigt och det är nog inte så mycket folk där, så jag tror att vi kommer åka mycket iallafall, hoppas jag! :D

NY DESIGN

2012-06-17 | 14:35:29 | Kategori: Bloggen | 0 kommentarer
Åhh, äntligen har jag hittat en ny och finare design!
Har letat överallt på internet efter en ny design eftersom jag har haft min gammal design i flera månader nu, jag är faktiskt väldigt nöjd med min nya design som jag har nu, men jag har fortfarande lite ändringar jag måste jag göra tills jag är helt nöjd, annars kommer jag gå runt och grubbla över det hela tiden, haha.
Om inte en sak är perfekt på bloggen blir allt annat katastrofalt, allt ska vara perfekt ju! :P

Vad tycker ni om min nya design? :)

Facebook : chabellee.blogg.se

2012-06-17 | 11:08:56 | Kategori: Bloggen | 0 kommentarer
Var med och gilla min sida på Facebook och ha chansen att vinna ett pris, om några veckor ska 30 personer har gillat sidan på Facebook och en av dem 30 personerna som har gillat sidan lottar jag sedan ut en av dem, den personen som blir lyckligt utlottad har chansen att vinna tävlingen med ett vinnande pris, men det är det som är själva överaskningen för ni vet inte än vad priset är för något. :)
Allt ni behöver göra är att :

1. Logga in på Facebook
2. Sök på chabellee.blogg.se
3. Min blogg sida kommer upp
4. Leta upp knappen GILLA
5. Tryck på GILLA
6. KLART!

Inte så svårt, va? :)
Lycka till, men kom ihåg, om inte 30 personer har gillat tills om några veckor blir det ingen utlottning med vinnande pris, så ni alla måste vara med och gilla sidan, en gillning betyder mycket, tänk om det är 29 personer som har gillat så fattas det en gillning för att tävlingen ska gå igång, gilla på! :D
LYCKA TILL!

Spider Candy

2012-06-17 | 10:42:48 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
I fredags efter att jag hade varit i stan med tjejerna mötte pappa upp mig vid Paddan, vi åkte och handlade jord till det nya växthuset vi har köpt, krukor, växter och sådana saker som har med ett nytt växthus att göra, efteråt åkte vi in till mataffären och storhandlade, jag älskar verkligen att handla med familjen för det är jätte mysigt att gå runt med den stora vagnen och leta efter sådana varor som vi ska köpa hem, ni kanske inte tycker detta, men det är jätte roligt ju!
Eller (?!)
Men när vi nästan var klara med att handla allting och på väg in att gå till kassan för att betala skulle jag såklart handla lite godis för helgen, handlade ungefär ett halvt kilo, tror jag (?), och jag köpte med mig en spindel godis, tror jag att det heter, haha, till Jesper för han älskar sådana godis bitar, trodde jag.
När jag kom hem öppnade han godis påsen direkt och skrek som en stucken katt : 
" Det är en spindel i godis påsen! "
Han var jätte rädd och skrek till mig att akta mig för att det låg en spindel i godis påsen, trodde verkligen inte att han skulle ha blivit så rädd, men så himla söt var han, fyra år och trodde det låg en spindel i godis påsen, haha :P
Jag smakade på den och den var rätt så god, inte min smak då men, annars god, Jesper ville absolut inte ha den, haha :D
Nästa gång vet jag vad jag ska köpa och inte köpa till honom, men om jag någon gång vill skrämma honom att inte röra mina godis bitar i påsen vet jag vad jag ska köpa ... ;)

Dagens Bild

2012-06-16 | 23:33:17 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

16e juni 2012

2012-06-16 | 11:17:17 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Första dagen på sommarlovet och det känns fantastiskt skönt! :D
Vaknade ungefär vid nio tiden och gick ner till familjen som satt vid köket och åt frukost, åt baugette med yoghurt, flingor och äppel saft, så himla god frukost. Blir alltid glad under dagen om jag har ätit en god och stadig frukost, om jag ibland hoppar över den blir jag lätt sur och arg på alla och allt, jag blir inte alls på bra humör så om ni märker när ni träffar mig innan lunch att jag är lite små sur eller blir lätt arg är det för att jag inte har ätit min frukost. ;)
Oftast består min frukost av bröd med skinka/ost med gurka/alfalfa/tomat, yoghurt med flingor/musli och äppelsaft/apelsinjuice.
Ibland om jag vill lyxa till det lite granna bakar jag baugette och äter dem ny gräddade med smör och ost, allra godaste att äta, äter det då väldigt sällan, vill inte äta det för ofta heller för då kommer jag tröttna på det rätt så snabbt, men det bästa jag älskar att äta till frukost är nog American Breakfast som vi kallar det för här hemma, men det brukar vi äta max 1 gång i månaden, oftast på en kall eller regnig söndags morgon.
Mamma steker ägg, bacon, korv och rostar bröd, lägger på en stor tallrik och äter som dem i USA typ, haha, underbart gott!

Hur kom vi in på min frukost egentligen, vet inte hur jag kom in på detta samtals ämne, men nu vet ni vad jag brukar äta till frukost iallafall!?

Nu har jag precis gått igenom alla mina skolböcker och häften som jag tog hem i torsdags ifrån skolan, dem papper och böcker som jag ska spara och det är verkligen mycket saker. Kommer lägga in böckerna i vinden så att dem inte står i mitt rum och ruttnar där, haha.

Dagens Bild

2012-06-16 | 01:02:25 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

Skolavslutning 2012

2012-06-15 | 20:01:16 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Idag var det den efterlängtade skolavslutningen i skolan.
Alla i klassen skulle träffas utanför Burgårdens Gymnasium klockan 09:30 imorse där vi skulle ha våran avslutning, jag träffade två killkompisar innan vid korsvägen klockan 09:00, och där var Metro ute som vanligt och delade ut smakprover på den nya Marabou chokladen, det är det jag älskar med Metro, dem står nästan överallt på morgonen och delar ut glassar, choklad, smoothie och så vidare, älskar att få det, haha, det är ju så gott också! :D
Men inne i Burgården hade vi avslutningen i ungefär 1 timme, tills klockan 11:00 och skolan hade uppträdanden av skolbandet som spelade och sjöng låtar, priser delades ut och vi sa farväl till niorna som ska sluta skolan och som skulle åka vidare.
Min älskade vän vann ett pris för The most best academic performance in grade 6, year 2012 och fick ett fint diplom och 1000 kronor för att handla för i Macforum, är jätte stolt över henne! ♥
Avslutningen var väldigt bra förutom att några av tjejerna i klassen ska sluta, alla grät av att säga farväl till dem, men jag är inte den personen som är lätt för att börja gråta, haha.

Efter avslutningen gick ungefär halva skolan in till Mcdonalds och åt, jag gick med tjejerna och nästan alla killar, sedan åkte vi in till stan, killarna åkte hem och det var bara jag och dem andra tjejerna kvar, vi var ute i flera timmar, åt, skrattade, pratade, kollade kläder i affärer, handlade och allt, absolut bästa minnet på mina avslutningar som jag har haft, jag var ledsen idag, men jag blev så glad av att ha mina vänner, dem finns alltid där för en om man behöver dem, ohh, vet inte vad jag skulle ha gjort utan dem ?! :O

Skulle egentligen ha kommit till min tjejs tjejmiddag som hon skulla ha haft idag, men jag kunde inte för vi är hos gäster nu, jag ville jätte gärna komma och vara med tjejerna, men ibland får man stå över det roliga, eller hur? :)
Under sommaren ska jag gå till Liseberg med klassen och med tjejerna så att vi får träffa varandra då och då, sova över nästan varje dag ska vi göra också.
Vänta bara tills sommarlovet är slut, jag kommer ha gått upp minst 6 kilo, för jag kommer umgås med vänner, äta mig tjock, tänker inte lika mycket på att fysa varje kväll även fastän jag kommer åka till tennis läger och tävla runt om här i Sverige, men när det är lov vill jag bara ta det lugnt, haha :)
Eller vad tycker ni? :)
image descriptionimage description

Turn up the music ♥

2012-06-14 | 18:13:06 | Kategori: Musik & Kändisar | 1 kommentarer
Är så kär i denna låt fastän den är rätt så gammal, jätte bra låt och framförallt älskar jag den bara för att Chris Brown sjunger den och är med i videon, han är ju bara så jävla snygg också, haha
Älskar alla hans låtar nästan, ahh ♥

Åby Badet

2012-06-14 | 17:36:19 | Kategori: Vardag | 0 kommentarer
Idag var jag med klassen under mentors tiden vid Åby Badet, eller många av dem i klassen, vissa av tjejerna var borta för
"dem vill inte visa sin kropp för killarna" om jag säger så, haha. :P
Jag skäms också för min kropp för jag tycker själv jag är tjock och så, har lite magmuskler, men är ändå tjock, men varför ska jag inte bada och ha kul för det, alla vill ju ha roligt, eller hur och man lever bara en gång så varför bry sig så mycket om sin kropp när man ska bada med klassen (?) :)

Vid Åby Badet idag var det faktiskt väldigt roligt, hade aldrig varit där förut och det fanns 3 rutsch kanor man kunde åka, en blå, en grön och en röd, den roligaste var nog den blåa som var väldigt snabb att åka i, näst kommer den röda, lite för kort, men man åkte ner en liten bit sedan kom man till en stor "toalett" kändes det som för man spolades ner in till poolen och det var det roligaste av hela den banan. Den gröna var verkligen långtråkig, jag fastnade med min röv mitt i banan, haha, klumpig som vanligt, men tillslut ändrade jag mig så jag puttade mig fram lite granna och då åkte jag i 4 km/timmen, gick jätte långsamt så den ska jag inte åka igen.

Åby Badet hade en stor pool som man kunde bada, simma och leka i, jacuzzis, djungel park för små barn, vattnet där var jätte varmt för det är nog inte så konstigt för alla små barn som badar där, dem kissar i vattnet så att vattnet blir varmare, haha, sedan hade dem en ganska stor pool som också var uppvärmd som var jätte skön att bada i, där körde jag och några kompisar brottning genom att sitta på ens axlar och möta ett annat par, sedan slå ner varandra, eller putta ner varandra tills den personen i andra laget som sitter på axlarna ramlar ner, jätte roligt! :D

Tiden idag var väldigt rolig och jag måste verkligen göra om detta igen, nästa gång tar jag med mig flip flops att gå runt med för jag har en sorts fobi för badhus kakel och pooler, alltså kaklet i poolen och i badhus är alltid så blöta och smutsiga och springan genom varje kakel i golvet är ännu smutsigare och jag tycker det är så himla äckligt, ni förstår säkert inte vad jag menar, men om ni har denna fobi som jag har så kommer ni förstå, också rädd för att få äckliga vårtor på fötterna för tänk om det är en person som har en stor vårta på stor tån och går runt och duschar, då släpps bakterierna ner och om jag precis går där kommer jag också få det på min tå, usch vad äckligt! :O
Men nu tänker jag inte på det utan tänker på hur roligt det var idag, haha. :)

Bilden är tagen från Google.se

 

Dagens Bild

2012-06-13 | 22:29:21 | Kategori: Dagens Bild | 1 kommentarer

09:00

2012-06-13 | 08:01:26 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Godmorning!
Onsdag idag, exakt två dagar kvar till skolavslutningen, längtar! :P
Idag ska jag och klassen städa hela klassrummet, tror jag, och våra skåp ska sorteras, vi ska även ha fest för min älskade lärare som ska sluta skolan, hon sa att alla har en dröm man måste följa, så nu kommer jag inte har kvar henne, jag älskar verkligen henne, allra bästa läraren! Kommer sakna henne så, istället ska vi få in en ny kvinnlig lärare, hoppas hon är lika bra ... :(
Nu sitter jag iallafall här på bussen och halvsover, är så jävla trött, haha, somnade inte förens klockan 24:00 eller något sådant, vaknade tidigt också så det gör inte saken bättre, men jag får bara göra det bästa av situationen, right? :)
Som jag skrev igår kanske jag inte kommer träna imon, så istället smsade jag till min tränare om jag kunde få spela idag istället och det gick bra, så idag ska jag spela i ungefär 3-4 timmar, gött att träna nu när alla matcher är här! :D
Ha en fortsatt bra onsdag, är jätte glad för idag kommer bästisen hem! <3

Tennis Träning

2012-06-12 | 20:06:29 | Kategori: Tennis & Match | 0 kommentarer
Nu är jag hemma, har precis ätit en snabb middag och nu sitter jag här vi datorn och bloggar lite granna.
Kan inte förstå att om tre dagar är det skolavslutning och efter det skolavslutning ?! 6:an har gått för fort, vill gå lite längre, ska börja i 7:an nu, lite nervös, haha :S Men jag har faktiskt bestämt mig för vilken klänning jag ska ha på mig, ni får inte se den förrens på fredag, så ni får hålla utkik efter det inlägget!  

Idag hade jag iallafall tennis träning, fys skulle jag egentligen ha haft 16:30 till 17:30 men det fanns en bana ledig så jag och några tennis kompisar skippade fysen, eller en del av den och spelade mycket tennis i flera timmar, göött! :D
Imon ska jag spela extra fastän jag inte har tid på onsdagar, egentligen är det för att pappa ska bort med jobbet på torsdag och kan inte hämta mig efter träningen på kvällen så jag hoppar in imon, får se om jag kommer träna på torsdag, vill inte åka hem själv med bussen sent på kvällen. :O

Dagens Bild

2012-06-12 | 15:46:18 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

Klippt mig! :D

2012-06-11 | 21:37:11 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Idag bestämde jag mig för att jag verkligen behövde klippa mig lite granna, det var flera månader sedan jag gjorde det sist och mitt hår har växt väldigt mycket under den senaste tiden, jag märkte det på topparna för dem var väldigt slitna och hur fint är det att gå runt med långt hår med slitna toppar, inte så fint, right ?
Mitt här är som sagt väldigt fluffigt och tjockt, men det är jag stolt över, hellre det än tunnt, oftast är det rakt, men ibland vågigt om jag inte har torkat det med hårtork, oftast om jag inte har torkat håret med en hårtork ser jag ut som ett lejon eller något, haha, håret spretar åt alla håll, lägger ut en bild någon dag på när mitt hår är torkat vanligt och när mitt hår är torkat med hårtork, då kommer ni verkligen se skillnaden. :P
Men iallafall så klippte mamma mig idag, minst lika bra som att bli klippt hos frisören, mamma vet exakt hur jag vill ha det, tror inte frisörerna kommer göra det lika bra, och varför ska jag åka in till frisör salongen och betala mycket pengar när mamma är hemma och fixar det bättre (?)
Hon klippte av mitt hår rätt mycket, runt 7-8 cm långt, tillochmed slingan i håret klippte hon bort (!!!) :(
Som ni kanske har märkt har jag haft en lång slinga i håret, det är en lång historia som jag kanske kan berätta någon gång, men bara om ni frågar om det!
Många har undrat vad det är för något, men tillslut orkar jag inte prata med dem för det är en lång historia som jag inte orkar ta upp om och om igen, jag gillade den själv väldigt mycket, ett stort minne för mig, men eftersom dem frågade och hållde på orkade jag inte med det mer.
image description 
Vad tycker ni om min nya frisyr ? :)

Måndagen den 11 juni 2012

2012-06-11 | 16:36:53 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Redan måndag och det är exakt 1 skoldag kvar, 1 städ dag och en sim-och-mys-dag kvar tills skolavslutningen som är på fredag och efter det är det sommarlov! Längtaar sååå! :D Men jag vet fortfarande inte vilka kläder jag ska ha på mig, haha, har inte ens kollat i min stora garderob som är helt knöckfull med kläder, måste sortera lite granna idag, tänkte jag.
Hoppas vädret håller i sig, inte regn och grått utan lite soligt och varmare än vad det är idag, men det spelar faktiskt inte så himla stor roll för vi är ju inomhus och har avslutningen, men det är känslan. När det är skolavslutningen ska det ju vara varmt och soligt för det är början på sommarlovet, right ? :)

Idag slutade jag extra tidigt för vi hade en "vikarie" typ om man säger så, vår ordinarie lärare var sjuk eller något så en annan lärare ifrån skolan var hos oss, kallar man det vikarie, haha, känner mig lite osäker nu (?) :P
Iallafall slutade jag 14:30 istället för vår vanliga tid att sluta som är 14:50, kändes skönt att åka hem utan att gå till Liseberg för en gångs skull, har gått dit minst 10 gånger än så länge och jag har verkligen tröttnat lite granna på det, stå i kö, vänta, åka, och så vidare, inte lika roligt. Innan gick jag max 2-3 gånger om året och då längtade jag jätte mycket för att gå dit och det var så roligt, men nu tröttnar jag lite. 
Träffade några gammla vänner på bussen, satt och pratade jätte länge med dem och vi hade det väldigt roligt. :D

Funderar på om jag och familjen ska åka in till Jespers dagis klockan 17:00 för dem har en grillfest och fika med poäng promenad där, vet inte om vi vill komma för det är inte det bästa vädret + att varför ska vi stå där framför alla personer och fika när vi kan göra det hemma (?), nej, orkar nog inte gå dit, kanske bakar hemma istället.
Vi får se :)


Följ mig på Instagram

2012-06-11 | 07:03:53 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Följ mig på Instagram och kanske, bara kanske jag följer dig ...!
Vi får seee ;)

Dagens Bild

2012-06-10 | 20:11:24 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

Lekys Morotskaka

2012-06-10 | 17:43:29 | Kategori: Mat & Bakning | 0 kommentarer

Häromdagen bakade jag och mamma en underbart god morotskaka, jag hade aldrig någonsin bakat det förut och vi var bara så sugna på det att vi testade.
Reslutatet blev väldigt bra, innan tyckte jag att skolans morotskaka var den absolut godaste, men nu har jag ändrat min åsikt, verkligen.
Skolans är så himla kompakt och har ingen luft i kakan och glasyren över är jätte söt om jag tänker efter.
Ni som vill testa att baka min och mammas recept följer ni bara receptet här nedan och hoppas att ni lyckas som vi gjorde med smaken och allting. Annars får ni säga till vad som gick fel och jag ska försöka hjälpa er så att det blir bättre tills nästa gång för den här kakan är fantastik! :D
Fast det här receptet är så himla enkelt att det verkligen inte går att misslyckas på det, om ni gör det, haha, då kommer jag verkligen undra ...
Recept:

Ingridienser:

4 dl rivna morötter
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
2 stycken ägg
1 nypa salt
1 dl solrosolja

TOPPING:
100 gram Philadelphia ost
4 msk florsocker
( blanda samman )

Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa äggen och strösocktret, sedan vispa samman resten av ingridienserna.
Häll sedan ner smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant.
Grädda kakan i nedersta delen av ugnen i ca 30 minuter.
Medans kakan är inne i ugnen blanda då ihop Philadelphia osten och florsockret tillsammans.
Håll koll på kakan och känn ofta med en pinne och se om den är klar eller inte, den kan bli bränd om den är inne för länge så håll utkik.
När kakan är klar, låt den svalna.
Efter ungefär 30 minuter senare brer ni på toppingen över, som topping över toppingen kan ni lägga på vad ni har hemma.
Jag tog rostade kokos flingor, men vissa tar rivna morötter, men såklart så finns det mycket mer sätt.
Bestäm ni själva!

Falsk Text (?)

2012-06-10 | 11:29:32 | Kategori: Falsk Text (?) | 0 kommentarer

För några dagar sedan hade jag ett inlägg om vilken text som var falsk av alla dem 7 texterna, en text var falsk, sex var sanna, det var två personer gissade rätt, men den gången var det inte så svårt faktiskt.
Idag blir det lite svårare för er att klura ut det!

1. Jag har varit i Thailand 14 gånger (?)
2. Jag har väldigt många killkompisar som är som mina bröder (?)
3. Om jag börjar äta chips kan jag verkligen inte sluta (?)
4. Jag älskar att resa (?)
5. Jag HATAR skolan (?)
6. Om jag tycker en låt är bra, lyssnar jag om och om på den flera gånger tills jag tröttnar på den (?)
7. Jag följer Kissies blogg fastän jag inte tycker om henne (?)

Text 5 är falsk, jag älskar inte skolan, men jag hatar den inte heller utan jag tycker om den ibland, ibland inte, det beror på, så grattis ni två som gissade rätt! :D

Här kommer dagens 7 texter, vilken av dem är falsk (?)
Good Luuuucckk!


1. Jag älskar att baka och laga mat (?)
2. Av alla ämnen i skolan älskar jag SO (?)
3. Jag blir lätt arg om någon kaxar sig mot mig (?)
4. Jag är kär (?)
5. Jag är pollen allergiker (?)
6. Jag älskar att blogga och jag älskar mina blogg läsare (?)
7. Jag har varit på Liseberg 10 gånger än så länge detta året (?)


Så, vilken av dem här 7 texterna är en mening falsk ?
Lycka till och hoppas ni gissar rätt, vinnaren kanske får ett pris om den personen skriver in sitt namn, mail adress och skriver vilken text som är falsk i kommentaren, om ni skriver som anonymt kommer jag tyvärr inte kunna ge ut priset. :)


Stackaren! :O

2012-06-10 | 11:16:51 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Tycker så synd om våran lille stackare, IPADEN.
Från början hade pappa köpt den till mig och jag var inne på den nästan varje dag, men efter ett tag tröttnade jag på den så jag slutade helt enkelt att använda den, istället började Jesper använda den.
Han är bara några år gammal och sitter och spelar på en Ipad istället för att sitta i sitt rum och leka med sina bilar och leksaker, men han spelar inga enkla spel heller, utan han sitter och spelar memory och quiz som faktiskt är rätt svåra, inte nog med det, han vinner alltid också! :D
Men varför jag tycker synd om våran lilla Ipad är för att Jesper har tappat den i marken flera gånger, en gång gick han i trappan och helt plötsligt snubblade han och den föll rakt i backen, sedan dess har den varit rätt långsam faktiskt, en annan gång gick han in i toaletten och tog med den, varför förstår jag inte, men varför tog han in den till toaletten, vad har den där att göra?! :P
En annan gång som jag kommer ihåg just nu är att han gick runt med den och helt plötsligt snubblade han, som ni har hört är han väldigt klantig, haha. :P
Så nu är jag aldrig, ALDRIG, inne på Ipaden längre delvis för att den är jätte långsam nu, men också för att jag har min Iphone 4S som jag sitter med nästan hela tiden, skulle säkert börja gråta om jag tappar min Iphone i backen, den dagen kommer, den dagen kommer när jag kommer tappa den ...

Jag är jätte försiktig med den för ibland tror jag att om jag är inne på den för mycket kommer den bli jätte långsam, haha, jag är rädd för allt om den. :O
Jag blir bara lite sur för jag kan nästan aldrig blogga på blogg.se appen på mobilen för att det står att bilderna inte kan läggas upp eller att inlägget är för långt, jag orkar inte logga in på datorn hela tiden för att skriva inlägg så om det ibland kommer det upp ett inlägg som ser helt fel ut, då vet ni att det är problem med appen.
Jag försökte skriva till er igår, publicerade jätte många gånger men inlägget kom aldrig ut på bloggen, inte det bästa! :/
image descriptionimage description

Dagens Bild

2012-06-09 | 16:53:41 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

Högerklicks skydda bloggen

2012-06-09 | 11:18:20 | Kategori: Bloggen | 0 kommentarer
Jag har kollat runt lite på internet och jag har bestämt mig för att högerklicks skydda på blogg för att jag vill inte att vissa personer som läser min blogg bara kopierar all text och tar bilder ifrån mig utan att fråga innan.
Så nu har jag skaffat högerklicks skydd på bloggen så att man inte kan högerklicka längre vilket jag tycker är jätte bra, vill ni också ha det på eran blogg följer ni bara stegen här nedanför. 
Hoppas ni också tycker det är bra! :D
Fast det finns två sätt, ett sätt är att högerklicks skydda med POP-UP ruta, ett annat sätt med ingen POP-UP ruta.
Bestäm själva vilken högerklicks skydd ni vill ha ;)

Högerklicks skydd utan POP-UP ruta

1. Börja med att gå in på design -> kodmallar
2. Leta upp <body> (ett enklare sätt är att trycka på Ctrl+f, och sedan söker ni på ordet )
3. Sedan lägg in följande kod i <body>

oncontextmenu="return false"

4. Spara och reultatet blir <body oncontextmenu="return false">
5. Efter att ha sparat gör ni samma sak i alla kodmallar, framsida, arkivsida, inläggsida och kategorisida.

Ett annat sätt är att ha en högerklicksskydd med POP-UP ruta, vilket är lite bättre.

1. Gå in på design -> kodmallar
2. Leta upp </head> ( ctrl+f )
3. Lägg in denna kod ovanför </head>


<script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- Begin var message="Här gäller upphovsrättslagen."; if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer'){ function NOclickIE(e) { if (event.button == 2 || event.button == 3) { alert(message); return false; } return true; } document.onmousedown=NOclickIE; document.onmouseup=NOclickIE; window.onmousedown=NOclickIE; window.onmouseup=NOclickIE; } else { function NOclickNN(e){ if (document.layers||document.getElementById&#038;&#038;!document.all){ if (e.which==2||e.which==3){ alert(message); return false; }}} if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=NOclickNN; } document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")} //  End --> </script>

4. Ändra på texten från "Här gäller upphovsrätten." till vilken text ni vill ha det till, t.ex "Tyvärr, ni får inte högerklicka på min blogg!"

5. Spara och gör det i alla dem andra kodmallarna.



Fredag den 8 juni 2012

2012-06-08 | 18:42:15 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Åhh, vad skönt att det äntligen är helg, ska bara ta det lugnt under helgen och plugga lite av det sista arbetet som jag har kvar för att snart är det sommarlov, ska bli jätte skönt ! :D
Har hört att vissa av mina vänner har slutat skolan idag och igår tillochmed, (?!) blir lite avundsjuk för jag vill också ha skolavslutning nu, dem börjar tillochmed samma datum som vi, men dem får ändå vara ledigare längre, men nästa vecka är det en väldigt kort vecka, på måndagen och tisdagen har vi vanliga skoldagar, medans vissa är hemma och redan har sommarlov -.-, på onsdagen börjar jag klockan 9:00 och slutar 13:00 för jag och klassen ska ha en liten städar dag, städa skåpen och ta hem arbeten och städa klassrummet och sådana saker, sedan på torsdagen ska jag och klassen åka till Åby Badet och bada, är inte säker på om jag ska bada, tar nog med mig kläderna, men kommer kanske sitta bredvid och kolla på när dem andra badar för jag vill inte visa mig i bikini för jag skäms över min kropp, tycker jag är tjock och skäms över det, många kommer se mig då i det och jag skäms när jag bara tänker på det ... :(
Och sedan på fredagen är det SKOLAVSLUTNING! :D

Dagens Bild

2012-06-08 | 07:56:32 | Kategori: Dagens Bild | 1 kommentarer

Match - Match

2012-06-07 | 21:09:13 | Kategori: Tennis & Match | 1 kommentarer
Idag hade jag tennis match vid Partille TK och tävlingen heter Ica Maxi Cup 2012.
Jag slutade skolan vid 15:00 och sedan kom pappa och hämtade mig så att jag skulle åka in till matchen.
När matchen väl startade spelade jag lite ostabilt i början, men efter ett tag kom jag snabbt in i spelet.
Jag spelade verkligen jätte bra, har aldrig spelat så bra förut, faktiskt, haha. :D
Förlorade tyvärr, men mitt spel var jätte bra och jag mötte en av Sveriges bästa tennis spelare och jag var nästan på väg att ta henne, tills jag fick jätte ont i handen för att jag sträckte den eller något. :/
Efter matchen, när jag hade förlorat, men jag är faktiskt inte alls ledsen över det för jag tyckte själv att jag spelade jätte bra, spelet var perfekt, alla berömde mig över mitt spel. SÅ VARFÖR SKA JAG VARA LEDSEN ÖVER DET ? :) 
Under matchen råkade strängan gå av på mitt racket att jag var tvungen att ta det andra som låg i väskan, lite ovant i början, men efter ett tag vande jag mig igen. :)
Efter matchen åkte jag och pappa in till Ullevi TK för att lämna in mitt racket för omsträngning, och jag hade egentligen ordinarie träning då, så jag hoppade in och spelade fastän jag kom lite försenat till träningen, men träningen gick inte lika bra eftersom det är helt olika banor från Partille till Ullevi, men det var bra ändå.

Är jätte nöjd med mitt match spel idag fastän jag förlorade, men tänk på den goda sidan :
Jag mötte en av Sveriges bästa tennis spelare och var jätte nära att ta henne. :D

LillaBloggen

2012-06-07 | 20:59:52 | Kategori: Filmklipp | 0 kommentarer

Torsdag 7/6-12

2012-06-07 | 20:58:35 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Torsdag idag vilket betyder att det snart är fredag och helg, igeen! Så himla skön känsla jag får när det nästan är fredag och helg och jag vet att jag har ledigt hela helgen med bara chill och film med mys.
En tennis kompis kanske kommer sova över med mig imon tills på lördag eller så blir det lördag till söndag, vi får se vilken dag det blir för hon ska också ha match i Ica Maxi Cup på lördagen.
Vi kanske kommer gå till Liseberg innan vi åker hem till mig, jag har sammanlagt varit i Liseberg 9 gånger detta året, än så länge, men mer kommer jag gå, det har bara börjat ju, haha! :D
Snart ska jag gå ner till vardagsrummet och kolla på min allra favorit serie Hawaii Five-0 som är klockan 21:00 på kanal 4.
Jag älskar verkligen den serien, så himla skön är den med all humor, men ändå är den så spännande att jag fastnade på den från första gången jag kollade på den. Det bästa av allt är att jag får se hur Hawaii egentligen ser ut eftersom jag aldrig har varit där, men jag och familjen funderar på att resa dit någon gång för det ser jätte härligt ut med alla palmer, värmen och havet. Människorna och staden ser också väldigt trevlig ut, men vi får se om vi reser dit någon dag. :)

Dagens Bild

2012-06-07 | 07:19:46 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

NationalDags Tårta :D

2012-06-06 | 18:52:36 | Kategori: Mat & Bakning | 0 kommentarer

Eftersom det är Sveriges national dag idag tänkte jag och mamma att vi kunde lyxa till det lite.
Vi kollade i skafferiet och hittade lite tårtbotten vi kunde använda till att baka en god tårta för att sedan äta under dagen, jag och mamma har aldrig någonsin vågat prova att baka en tårta förut för det låter jätte svårt att baka det, men idag testade vi och om jag ska vara ärlig var det inte alls svårt!
SÅHÄR GJORDE VI DEN :
1. Vi började tänka ut vilken smak på tårtan vi ville ha, frukt tårta, bär tårta, choklad tårta och så vidare. Vi bestämde oss för att ha en jordgubbs tårta ...
2. Sedan tog vi ena tårtbotten och la den som botten, sedan tog vi våra hemma gjorda sylt som vi hade i kylskåpet, blandade blåbärs syltet med jordgubbs syltet tillsammans ( ni bestämmer själva hur mycket sylt ni vill ha i tårtan )
3. Efter att ha blandat samman syltet tog vi en liten smör kniv och drog över det på tårtbottnet.
4. Därefter vispade vi i 3 dl visp grädde och tog lite och drog över syltet.
5. Sedan la vi på ett nytt lager av tårtbottnet och gjorde samma sak som vi gjorde förut när vi drog över syltet och grädden över tårtbottnet.
6. När vi var klara med det tog vi och la på det sista tårtbottnet och drog över med grädden.
6. Om ni vill ha jordgubbar I tårtan skär ni jordgubbarna i små delar och lägger det över gräddet. ( Det gjorde vi )
7. Som toppingen bredde jag ut det allra sista gräddet som jag hade kvar och tillslut la jag på några jordgubbar för det finas skull.
8. När allt är klart lade jag in tårtan i kylskåpet och väntade i ungefär 2 timmar innan jag och familjen åt den.
Om ni tar ut den för tidigt blir den inte alls lika god för tårtan har inte tagit åt sig all saft ifrån sylten, så ha tålamod och vänta tills den har varit i kylskåpet tillräckligt länge. Man får vänta för att få sitt goda! :D


Nästa gång ska jag och mamma inte fuska som vi gjorde denna gången, vi köpte färdig bakta tårtbotten, nästa gång ska vi baka dem helt själva så att det blir helt perfekt! :D
Jag hoppas att ni förstår mitt enkla recept för den här tårtan var mycket godare än färdig köpt tårta som man kan köpa ifrån bageriet, den här kändes som ett proffs hade gjort den, haha. :P



Tennis Match :D

2012-06-06 | 10:54:24 | Kategori: Tennis & Match | 2 kommentarer

Imorgon har jag tennis match i tävlingen Ica Maxi Partille Cup 2012 i tennis klubben Partille TK.
Matchen är klockan 16:00 och pappa kommer hämta mig ifrån skolan ungefär vid klockan 15:00, jag slutar 14:40 så jag måste vänt en liten stund, men jag kommer möta en tjej som jag har mött för ungefär två år sedan, sist vann hon över mig pga av att jag fick en skada under matchen att jag inte kunde spela den, men imon ska jag verkligen försöka vinna över henne.
Hon är väldigt lång och är rätt stark, ska spela varierande spel att hon får kämpa extra mycket, men det är lite svårt när hon är så lång som hon är. Det jag hatar allra mest med henne är hennes survar, jag förstår inte hur hon gör dem, hon survar jätte fult, kastar upp bollen och slår den bara, ingen teknik alls men ändå sitter den, jag förstår inte hur (?) Hur kan man surva så fult men ändå sätta dem fastän hon inte har någon teknik alls ?
Jag ska kämpa tills sista bollen imon iallafall och vinna över henne! :D

Nationaldagens Frukost

2012-06-06 | 10:48:14 | Kategori: Familj & Vänner | 1 kommentarer
Idag är det den 6 juni 2012 vilket betyder att det är Sveriges nationaldag + att nästan allt är stängt idag till och med skolan. Jag känner verkligen att jag behövde ha lite sov morgon och vara lite ledig ifrån skolan och bara vara hemma och slappa. Det är ju inte långt kvar tills sommarlovet kommer, några skoldagar kvar bara men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig under skolavslutningen för jag har så många olika klänningar som jag tycker är jätte söta men jag kan inte välja mellan dem, vilken jag ska ha på mig. Jag måste iallafall välja klänningen snart så att jag inte får skolavslutnings-ångest kvällen innan skolavslutningen för att jag inte har valt klänning än. Jag bestämmer mig nog snart, I Hope! (!!)
Vaknade ungefär vid nio tiden imorse och det luktade nygräddade baugette över hela huset, min frukost imorse bestod av lite yoghurt, baugetter med mammas hemma gjorda räksallad, lite juice och lite frukt.
Baugetten kallar vi för Bangkok Baugette för att räksallad har mamma gjort och på toppen har vi lite thai basilika, jätte gott är det verkligen, mmm ... vad jag älskar att njuta av frukosten en ledig morgon som familjen har gjort åt mig utan någonsting att göra under dagen förutom träningar. Tänk hur sommarlovet kommer se ut, underbar frukost varje morgon ... :)

Dagens Bild

2012-06-05 | 23:10:35 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

Hiss & Diss

2012-06-05 | 20:57:27 | Kategori: Hiss & Diss | 0 kommentarer


OM TENNIS MATCHER!
En sak som jag tycker är väldigt bra under sommaren och under våren är att det finns så många olika tennis tävlingar runt om i Sverige, under vintern finns det väldigt få. Jag har märkt att under sommaren går jag alltid ner i vikt för att jag tränar så mycket på grund av alla matcher som jag spelar men under vintern går jag bara upp i vikt för att jag är hemma och har inte lika många matcher och vad gör man om man är hemma en vardags kväll, äter lite gott, eller hur ? Men på sommaren tränar och tränar man bara mer och mer för under sommar lovet är den allra perfekta årstiden att träna under, alla är lediga så att man kan träna med dem, fint väder och extremt bra tillfälle att träna upp sig extra mycket och bli bättre tills hösten kommer. :D

OM GRUPPARBETE I SKOLAN
Jag och dem andra i klassen fick ett arbete i skolan att jobba med under dem senaste veckorna i ämnet religon, SO.
Jag är med några tjejer, gruppen är väll rätt okejj, en tjej och jag, vi jobbar verkligen jätte mycket men då finns det såklart en person som inte jobbar alls ...
Under lektionerna sitter hon alltid och pratar med alla andra och gör ingenting, det är bara jag och den andra tjejen som jobbar, vi måste ha fyra källor, en är om böcker, en är om internet, en lärobok som vi har i skolan och den sista källan vi ska använda är ett uppslags verk lånat från biblioteket.
Jag och tjejen har hittat alla våra faktan från internet och läroboken men den andra tjejen som förstör för hela våran grupp genom att inte arbete alls skulle gå till biblioteket och låna lite böcker till sig själv och ett uppslags verk för att det finns nästan inga fakta om kristendomen på internet utan istället kan hon ha böcker som sina källor.
Hon har sagt i flera dagar att hon aldrig kan gå dit, utan att hon har annat " viktigare " för sig, under helgen kunde hon inte, inte igår heller och idag är verkligen sista dagen hon kunde gå dit för att vi ska lämna in arbetet på torsdag vilket är en dag tidigare än alla grupper, men gissa vad hon säger då? Att hon måste skynda sig hem men om hon verkligen hade så bråttom hem behövde hon väll inte gå in till Netto och vara där länge? Hon hade väll bråttom hem, eller ?
Blir bara så trött på personer som väljer mig att jobba i grupp tillsammans med för att bara låta mig och den andra tjejen göra arbetet åt henne, om inte hon jobbar bra med arbetet kommer vi alla andra i gruppen att få ett F.
Vad är problemet med att vara i biblioteket och vara där i max en halv timma och låna lite böcker för att kunna arbete med för att vi ska få bra betyg, tror hon säkert inte orkar jobba alls utan är hemma och gör andra " viktigare " saker, inte konstigt att hon går om ... :O
BLIR BARA SÅ SUR, VAD TYCKER NI, ÄR DET HÄR RÄTT ELLER FEL ?

NY BLOGG (?)

2012-06-05 | 19:46:11 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Många av mina vänner hade från början en blogg sida här på blogg.se, men nu har många bytt till blogg sidan nattstad.se för att dem säger att det är en mycket bättre sida att blogga på, mycket fler besökare där och att för varje sidvisning dem får blir dem betalade. En vän till mig har tjänat tusen lappar, men jag är inte riktigt säker på om jag vill skaffa nattstad för att jag är väldigt nöjd med min design och bloggen här på blogg.se, och nattstad.se låter inte riktigt bra. Känns som ett litet snuskigt namn, varför vet jag inte, haha. :P

JAG VET VERKLIGEN INTE VILKEN BLOGG SIDA JAG SKA ANVÄNDA, VILKEN TYCKER NI ? :)
BLOGG.SE ELLER NATTSTAD.SE (?)

Dagens Bild

2012-06-04 | 22:38:44 | Kategori: Dagens Bild | 1 kommentarer

Beroende ?

2012-06-04 | 20:22:50 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Jag känner att jag verkligen har blivit beroende av vissa appar på min Iphone som jag har laddat ner från AppStore.
Sitter och är inne på dem hela tiden när jag får chansen, på bussen, hemma, skolan, på väg till träningen och många fler tillfällen.

Det här är dem apparna jag är inne allra mest på :

 FACEBOOK

 INSTAGRAM

 BLOGKEEN

 BLOGG.SE

 MAGIC HOUR

 LINE

 NRJ.SE

 LOGOS QUIZ

RUMBLE

 TV.NU


Plugg Time!

2012-06-04 | 19:37:42 | Kategori: Vardag | 0 kommentarer

Ska sätta mig ner och börja plugga lite, jag har verkligen jätte mycket arbete att göra tills denna veckans slut.
Ett grupp arbete vi håller på med i SO:n om dem tre religionerna, judendomen, islam och kristendomen, det ska vi lämna in en stor skriftlig del på och samtidigt ha en redovisning om det framför hela klassen på torsdagen, en dag innan alla andra för att en tjej i gruppen ska åka bort, vi får mycket mindre tid att plugga till, får verkligen panik över detta! :O
Sedan har jag jätte mycket kvar att göra i spanska boken som vi ska lämna in nästa vecka och det allra sista jag har kvar ( tror jag (?) ) är lite engelska.
Jag vet inte hur jag ska hinna med allt detta för jag kommer inte hinna plugga imon, träning, torsdag ska vi lämna in arbetet och jag har match då och på onsdag kan jag inte är vi lediga eftersom det är nationaldagen och då kan jag jobba lite men eftersom det är ett grupparbete måste vi ha varit klara med allt arbete eftersom vi ska redovisa dagen efter och vi får inte ta hem arbetet och skriva lite av arbetet med egna ord i texten.
PANIIIIIK ?!

Falsk Text (?)

2012-06-03 | 10:45:18 | Kategori: Falsk Text (?) | 2 kommentarer

Kan ni klura ut vilken text som är falsk mellan dem här 7 texterna, 6 av dem är sanna, men en av dem är falsk.
KAN NI KLURA UT VILKEN TEXT DET ÄR SOM ÄR FALSK ? :)

1. Jag har varit i Thailand 14 gånger (?)
2. Jag har väldigt många killkompisar som är som mina bröder (?)
3. Om jag börjar äta chips kan jag verkligen inte sluta (?)
4. Jag älskar att resa (?)
5. Jag HATAR skolan (?)
6. Om jag tycker en låt är bra, lyssnar jag om och om på den flera gånger tills jag tröttnar på den (?)
7. Jag följer Kissies blogg fastän jag inte tycker om henne (?)

Tennis Match

2012-06-03 | 10:33:16 | Kategori: Tennis & Match | 0 kommentarer

Nu skulle jag egentligen vara vid Pixbo TK och ha min tennis match i tävlingen Peter Oldsbergs Minne som är detta året vid Pixbo TK, matchen skulle ha startat klockan 10:00 men igår ringde domaren och berättade att jag hade fått WO för att motståndaren jag skulle ha mött har skadat sin fot så istället går jag vidare och spelar min andra match klockan 17:00 idag, men jag vet fortfarande inte vem jag ska möta, men jag ska verkligen vinna idag, jag SKA vinna! :D

Dagens Bild

2012-06-03 | 00:46:42 | Kategori: Dagens Bild | 0 kommentarer

Lördagen Den 2 Juni 2012

2012-06-02 | 18:48:32 | Kategori: Familj & Vänner | 0 kommentarer
Redan lördag idag, tiden går ju för fort, hinner inte ens bli helg innan den är slut och den nya veckan är här.
Kära Tiden, kan du stoppa tiden lite så att det går lite långsammare ? :)

Idag åkte jag in till Liseberg med min söta bästis och vi träffade en kille från klassen där, egentligen skulle vi gå med en annan tjej i klassen och med två andra killar men inga av dem kunde så vi fick gå själva. Vi hade jätte roligt förutom att det var flera minuters kö till alla attraktioner, vi träffades 11:30 utanför Liseberg vid stora entren och redan då svällade det in med människor, vi åkte Kållerado nästan hela tiden och UppsWinget för där var det rätt lite kö faktiskt men vi stod i kön till Balder i 30 minuter, det tycker jag är för mycket så jag ville bara hem eller ut från Liseberg och fika eller något för det var inte roligt att stå nästan hela dagen i köer, men Flumride åkte vi lite av också och jag och bästisen satt och skrattade hela resan och som vanligt blir jag alltid jätte blöt, vilket jag tycker är väldigt roligt och skönt när det är en sådan här varm dag som det var idag. :D
Om man bortser från alla köer vi har stått i var dagen underbar, rolig och en dag jag verkligen inte kommer glömma, aldrig ... ♥
Jag ville jätte gärna åka Atmosphere men eftersom inga av vännerna ville åka den för att dem tycker den är väldigt läskig så åkte jag den inte, dem ville hellre åka HöjdSkräcken och UppSvinget, men om jag ska vara ärlig tycker jag HöjdSkcräcken är 100x så läskigare än Atmosphere fastän många tycker tvärtom, Atmosphere åker man upp långsamt och på toppen sitter man bara där i några sekunder och sedan åker man ner, sedan är det slut, men i HöjdSkräcken sitter man och plötsligt åker man upp fort och stannar vid toppen, där sitter man i flera sekunder, jag tror ungefär 20 sekunder och jag får alltid panik när jag sitter där uppe för jag är jätte höjdrädd, jag vill bara ner och ångrar mig alltid att jag åkte den, men medans man är uppe vid toppen ser man ut över staden och väntar tills man åker ner och blir allt mer räddare och räddare, plötsligt ramlar man ner känns det som och sedan åker man upp, ner, upp och ner och tillslut är man nere, så den är tycker jag är mycket läskigare.

Vad tycker ni, är HöjdSkräcken läskigare än Atmosphere eller är det tvärtom ? :)

Lilla Bloggen

2012-06-01 | 17:56:02 | Kategori: Filmklipp | 0 kommentarer

Brandlarm & Bak

2012-06-01 | 17:55:14 | Kategori: Vardag | 0 kommentarer

I skolan hade vi det verkligen jätte bra, eller en stor del av det.
Hade första lektionen imorse som var engelska, några minuter kvar innan vi skulle sluta satt vi i klassrummet och jobbade för fullt, plötsligt går brandlarmet och från början trodde ingen att det var brandlarmet utan att det var något annat, men sedan kom jag ihåg hur den lät, jag trodde först att det var en brandövning som vi har då och då men då brukar alltid vi i skolan informeras om det innan, alla elever i hela skolan gick ut ur huset och ställde sig utanför, kallt var det men vi var tvugna att stå där tills allting såg bra ut. Plötsligt kom en stor brandbil med flera små gubbar i och sprang in i huset och genomsökte att allting såg bra ut, det visade sig efter en liten stund efter att dem hade sökt igenom skolbyggnaden att det var någon idiot som hade tryckt på brandlarmet bara för skojs skull, nu måste skolan böta 12 000 kronor till brandcentralen på grund av att brand männen utryckte sig till oss. Tänk om det hade hänt en bil olycka och en person hade omkommit för att brandmännen inte var där utan hos oss i skolan, fattar inte hur vissa personer kan vara så korkade och trycka på ett brandlarm utan anledning, hoppas dem hittar personen som gjorde det så han/hon ska få betala dem 12 000 kronorna i böter, det hoppas jag verkligen!

Under mentor tiden idag var jag och dem andra i klassen som hade fått över 85 % av stjärnsystemet och bakade i Home Ec Room och bakade choklad bollar. Jag är inte så förtjust i att baka det men idag fick vi välja om vi ville baka det eller plugga och vad tror ni jag valde ? Baka såklart, men dem som inte hade fått över 85 % var tvugna att vara kvar i klassrummet och plugga, haha. :P
Choklad bollarna var rätt så goda, lite söta bara för min smak men jag och min söta bästis bakade för många choklad bollar att jag gav bort dem till en tjej i andra klassen för jag mådde väldigt illa av dem efter att ha ätit några stycken, jag gav bort det till tjejen bara för jag tyckte att jag och bästisen inte skulle bli mer tjockare än vad vi var, haha. :D Vi hade ätit flera, flera stycken och det räcker verkligen! :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus